Idræt for udsatte grupper og parasport

Der er mange muligheder for at dyrke idræt, hvis du har et handicap, en psykisk lidelse eller andre sociale udfordringer.

Idræt for dig, som har psykiske eller sociale udfordringer

- Ombold

Har du lyst til at spille fodbold? Eller være en del af holdet på anden vis? Så har du nu mulighed for at være med på CROS Helsingørs Omboldhold, som er en del af Snekkersten IF. 

Læs mere om Ombold i Snekkersten IF

- Kommunens faste tilbud om aktivitet og samvær

Hvis du ønsker socialt samvær og aktivitet, så har du mulighed for at komme i Værestedet Vinkeldammen eller 17A - Vejen Frem.

Derudover kan du deltage i idrætsaktiviteter på tværs af socialpsykiatrien, som er understøttet enten af medarbejdere fra socialpsykiatrien eller andre borgere. Du kan deltage, hvis du kommer på et af værestederne eller modtager støtte fra socialpsykiatrien i Helsingør Kommune. 
Kontakt en medarbejder i socialpsykiatrien for at høre mere. 

Værestedet Vinkeldammen

17A - Vejen Frem

Idræt for dig, som har et fysisk handicap og/eller udviklingshandicap

- Idrætsforeninger med særligt fokus på handicap

Har du et handicap, kan du for eksempel gå til en idrætsaktivitet i en af kommunens handicapidrætsklubber eller i forbindelse med særligt tilrettelagte aktiviteter. I nogle tilfælde er det muligt at deltage på et hold i en af kommunens mange almene idrætsforeninger.

Parasport Helsingør

Helsingør Handicap Svømning

Derudover kan du, i Specialsportguiden, søge efter idrætstilbud i nærheden af dig:

Specialsportguiden

- Kommunens faste tilbud om aktivitet og samvær

I Værestedet Liv har du mulighed for at være en del af et fællesskaber med andre med udviklingshandicap. Her er fællesspisning og samvær, og derudover mulighed for at bruge fitnesslokalet og dyrke andre former for idræt. 

Værestedet Liv

Center for Særlig Social Indsats

Birkedalsvej 27
3000 Helsingør
Tlf.: 49 28 28 28

Skriv sikkert til os